1. Home
  2. Kinderen en het Maasziekenhuis
Kinderen en het Maasziekenhuis

Kindzorg

Ben je jonger dan 18 jaar en moet je naar het ziekenhuis? Wij doen er alles aan om je te helpen en je op je gemak te stellen.

 

Afspraak, opname of operatie

Kom je voor de eerste keer naar de kinderpoli? Op de pagina Afspraak en onderzoek kun je lezen wat er gebeurt tijdens een afspraak. En welke onderzoeken de kinderarts kan uitvoeren.

Moet je in het ziekenhuis blijven voor onderzoeken? Of krijg je een operatie? Dan wil je natuurlijk graag weten wat je kunt verwachten. Je kunt dit lezen op de pagina Opname en operatie. Als je een of meer nachten in het ziekenhuis moet blijven, krijg je een bed op de kinderafdeling. Benieuwd hoe het er hier aan toe gaat? Lees dan verder bij Afdeling kind.

Sint MaartensKinderkliniek

Bij ons in het ziekenhuis vind je ook de Sint MaartensKinderkliniek. Deze afdeling is er speciaal voor kinderen met reuma of als je last hebt van je spieren, botten of gewrichten. Ook kun je hier naartoe voor advies van de revalidatiearts. Als het nodig is, kan de kinderorthopeed of kinderreumatoloog bij een afspraak aanschuiven.

Specialisten werken samen

In de Sint MaartensKinderkliniek werken verschillende mensen samen. Dit zijn specialisten van de Sint Maartenskliniek, het Radboudumc en de kinderafdeling van ons eigen Maasziekenhuis. Dit betekent dat je de allerbeste zorg krijgt die mogelijk is. Terwijl je wel gewoon lekker dichtbij huis kunt blijven.

Veel extra aandacht

In het Maasziekenhuis maken we het zo fijn mogelijk voor jou en je ouders. De Stichting Kind en Ziekenhuis vindt dat wij dit goed doen. Daarom kregen wij drie ‘Smileys’ van hen!

Meer informatie

Als je meer wilt weten over ziek zijn, behandelingen en het ziekenhuis. Ga dan naar de website van de Stichting Kind en Ziekenhuis: www.kindenziekenhuis.nl.

 

Specialismen

Kindergeneeskunde