1. Home
  2. Werken bij Pantein
  3. Vrijwilligerswerk in Maasziekenhuis Pantein
Wordt u vrijwilliger in het Maasziekenhuis?

Vrijwilligerswerk

Patiënten van ons ziekenhuis kunnen rekenen op de beste zorg en ondersteuning door professionele medewerkers. Maar voor extra aandacht, service en ondersteuning zijn ook vrijwilligers onmisbaar. Wilt u graag uw steentje bijdragen aan de maatschappij? Dan is vrijwilligerswerk bij het Maasziekenhuis Pantein iets voor u!

Vrijwilligerswerk bij Maasziekenhuis Pantein omvat een grote diversiteit aan taken. We zoeken graag samen met u naar werkzaamheden die bij u passen. Als vrijwilliger kunt u bijvoorbeeld handmassages verzorgen. Of wat dacht u van het bezoeken en activeren van kwetsbare ouderen of gewoon een praatje maken met een patiënt? Ook dat is vrijwilligerswerk en de patiënten waarderen dat enorm. Ook het vervoer van patiënten met bed of rolstoel gebeurt door vrijwilligers.

Andere vrijwilligerstaken zijn de telefonische planning van de bloefafname verzorgen, post rondbrengen, kopieerwerk of andere ondersteunende taken voor een afdeling verzorgen. Bent u technisch? Dan is het repareren en onderhouden van de rolstoelen natuurlijk ook een optie.

Meer informatie en aanmelding

Met vrijwilligerswerk kunt u uw eigen wereld verbreden en u kunt tegelijkertijd iets betekenen voor een ander. U krijgt er veel waardering voor terug. Wilt u graag vrijwilligerswerk bij het Maasziekenhuis Pantein gaan doen? Neem dan voor meer informatie of aanmelding contact op met Hellen van der Heijden, coördinator vrijwilligers, op telefoonnummer (0485) 84 61 84. Zij is aanwezig op maandag-, dinsdag- en donderdagmorgen van 8.00 uur tot 12.30 uur. Of via e-mail: he.vdheijden@pantein.nl