1. Home
  2. Werken bij Pantein
Pantein voelt beter. Ook voor jou?

Werken bij Pantein

Werken bij Pantein betekent meewerken aan de beste zorg en gezondheid in de regio. Dit doen we vanuit aandacht voor de patiënt en naasten. We zijn dichtbij en bekend. En we zorgen ervoor dat wat we doen van de beste kwaliteit is. Hiervoor werken we nauw samen met Radboudumc en Sint Maartenskliniek en partners in de wijk: huisartsen, verloskundigen, welzijnsinstellingen, onderwijs, ondernemers en gemeenten.

Wij willen de beste zijn in wat we voor onze klanten doen. Wil jij hieraan meewerken en deel uitmaken van deze professionele organisatie die steeds in beweging is? Past een informele werksfeer goed bij jou? En wil jij je blijven ontwikkelen? Dan is een werkplek binnen het Maasziekenhuis misschien iets voor jou.

Zelf kiezen wat bij je past

Bij ons kan je meedenken over je eigen werk. Wat past bij jou? Wil jij je verder ontwikkelen? Zoek je werktijden die aansluiten bij je privésituatie? We staan open voor jouw ideeën en willen je graag aan boord hebben. Daarom bieden we jou ook veel:

  • een organisatie waarin ziekenhuis, zorgcentra en thuiszorg samenkomen en samenwerken;
  • een leuke en uitdagende baan;
  • een werkplek waar aandacht is voor familie, patiënt en collega
  • werk vanuit positieve gezondheid;
  • een goed salaris, eindejaarsuitkering, onregelmatigheidstoeslag, pensioen- of levensloopregeling en reiskostenvergoeding;
  • aandacht voor leren en opleiden met onder meer een online leerportaal, training en coaching;
  • een keuzemenu met verschillende arbeidsvoorwaarden. Jij kunt zelf kiezen wat bij jou past. Denk aan een ziektekostenverzekering, fietsenplanregeling, verlofsparen en sporten.

Altijd op zoek naar de juiste medewerkers

Bij ons is altijd plek voor nieuwe collega’s. Ben je nieuwsgierig naar Pantein? Lees onze strategische visie met onze plannen en waar we als organisatie naartoe willen.

Vacatures

Snel naar onze vacatures? Kijk op www.werkenbijpantein.nl welke mooie banen we beschikbaar hebben.