Bevallen in het Maasziekenhuis

Bevallen is een bijzondere gebeurtenis. Sommige vrouwen kijken er halsreikend naar uit, anderen vinden het jammer dat deze speciale periode bijna voorbij is. Het is, hoe dan ook, belangrijk om goed voorbereid te zijn op de bevalling, zeker als het om je eerste kindje gaat.

 

Aanstaande moeders en hun partner kunnen zich uitgebreid laten informeren over de bevalling en u kunt meteen een kijkje nemen in een van onze kraamsuites.

Programma

Tijdens de voorlichtingsavond vertellen de verloskundige en de gynaecoloog alles over de bevalling in het Maasziekenhuis. De kraamverpleegkundige gaat dieper in op de mogelijkheden van pijnbestrijding tijdens de bevalling en zij neemt je mee voor een rondleiding over de afdeling. Als alle kraamsuites bezet zijn, kan de rondleiding helaas niet doorgaan. De kraamverpleegkundige vertelt dan met behulp van foto's over het concept van de kraamsuite.

Aanmelden

Ga naar het aanmeldformulier om je aan te melden.

 

De voorlichtingsavond is gratis toegankelijk.

Voor de voorlichtingsavond op 10 april 2019 is het maximale aantal deelnemers bereikt. Aanmelden voor deze avond is niet meer mogelijk.

 

Data en tijden

2019

10 april VOL

8 mei

12 juni

3 juli

 

19.00 - ±20.45 uur

Locatie

Vergadercentrum begane grond (achter het restaurant)

 

Maasziekenhuis Pantein
Dokter Kopstraat 1
5835 DV Beugen