Bevallen in het Maasziekenhuis

Bevallen is een bijzondere gebeurtenis. Sommige vrouwen kijken er halsreikend naar uit, anderen vinden het jammer dat deze speciale periode bijna voorbij is. Het is, hoe dan ook, belangrijk om goed voorbereid te zijn op de bevalling, zeker als het om je eerste kindje gaat.

 

Aanstaande moeders en hun partner kunnen zich uitgebreid laten informeren over de bevalling en u kunt meteen een kijkje nemen in een van onze kraamsuites.

Programma

Tijdens de voorlichtingsavond vertellen de verloskundige en de gynaecoloog alles over de bevalling in het Maasziekenhuis. De kraamverpleegkundige gaat dieper in op de mogelijkheden van pijnbestrijding tijdens de bevalling en zij neemt je mee voor een rondleiding over de afdeling. Als alle kraamsuites bezet zijn, kan de rondleiding helaas niet doorgaan. De kraamverpleegkundige vertelt dan met behulp van foto's over het concept van de kraamsuite.

Aanmelden

Voor de voorlichtingsavonden op 22 augustus en 12 september is het maximale aantal deelnemers bereikt. Aanmelden voor deze avonden is niet meer mogelijk. Voor de overige avonden kun je je hier aanmelden.

 

De voorlichtingsavond is gratis toegankelijk.

Data en tijden

2018

22 augustus VOL

12 september VOL

3 oktober

14 november

12 december

 

19.00 - ±20.45 uur

Locatie

Vergadercentrum begane grond (achter het restaurant)

 

Maasziekenhuis Pantein
Dokter Kopstraat 1
5835 DV Beugen