Bevallen in het Maasziekenhuis

Bevallen is een bijzondere gebeurtenis. Sommige vrouwen kijken er naar uit, anderen vinden het jammer dat deze speciale periode bijna voorbij is. Het is, hoe dan ook, belangrijk om goed voorbereid te zijn op de bevalling, zeker als het om je eerste kindje gaat.

 

Aanstaande moeders en hun partner kunnen zich uitgebreid laten informeren over de bevalling en u kunt meteen een kijkje nemen in een van onze kraamsuites.

Programma

Tijdens de voorlichtingsavond vertellen de verloskundige en de gynaecoloog alles over de bevalling in het Maasziekenhuis. De kraamverpleegkundige gaat dieper in op de mogelijkheden van pijnbestrijding tijdens de bevalling en zij neemt je mee voor een rondleiding over de afdeling. Als alle kraamsuites bezet zijn, kan de rondleiding helaas niet doorgaan. De kraamverpleegkundige vertelt dan met behulp van foto's over het concept van de kraamsuite.

Aanmelden

De voorlichtingsavond is gratis toegankelijk.

 

Voor de voorlichtingsavonden op 13 november en 11 december is het maximum aantal deelnemers bereikt. Voor deze avonden kun je je niet meer aanmelden. Voor de overige avonden kun je je nog aanmelden via het aanmeldformulier.

 

Wil je op de reservelijst geplaatst worden, stuur dan een e-mail met jouw gegevens naar patient_info@pantein.nl.

 

Data en tijden

2019

13 november VOL

11 december VOL

 

19.30 - ±21.15 uur

 

2020

8 januari

12 februari

11 maart

8 april

 

19.30 - ±21.15 uur

Locatie

Vergadercentrum begane grond (achter het restaurant)

 

Maasziekenhuis Pantein
Dokter Kopstraat 1
5835 DV Beugen