Maasziekenhuis Pantein Hal
  1. Home
  2. Specialismen & poliklinieken
  3. Oncologie
Specialisme

Oncologie

De oncoloog is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van kanker. Als de huisarts vermoedt dat er bij u sprake is van kanker, dan kunt u meestal binnen een week bij een van onze artsen terecht. De oncoloog voert vervolgens onderzoek bij u uit. Als kanker wordt vastgesteld, dan stelt de oncoloog samen met u een behandelplan op.

Team van specialisten

Bij Maasziekenhuis Pantein zorgt een team van specialisten ervoor dat u de best mogelijke zorg krijgt. Dit team kan bestaan uit een casemanager oncologie, radiotherapeut (bestraling), longarts, gynaecoloog, neuroloog, chirurg en soms ook nog andere medisch specialisten.

Samenwerking Radboudumc

Artsen van Maasziekenhuis Pantein werken nauw samen met artsen van het Radboudumc. Zo zorgen we ervoor dat u dichtbij huis verzekerd bent van de best mogelijk behandeling en zorg.

Communicatie

Als u bij ons onder behandeling bent, dan onderhouden we nauw contact met u. U kunt onze artsen en verpleegkundigen makkelijk bereiken. We werken met de app BeterDichtbij waardoor u eenvoudig een vraag kunt stellen als iets onduidelijk is of als u zich zorgen maakt. Via BeterDichtbij is ook beeldcontact mogelijk. De arts kan u hiervoor uitnodigen. In sommige situaties kan dat voor u fijner zijn omdat u dan niet altijd naar het ziekenhuis hoeft te komen. Als u liever wel langskomt, dan is dat uiteraard ook prima. We stemmen de wijze van contact graag af op uw voorkeur.

Informatie en ervaringen delen

Op internet is veel informatie te vinden over kanker en de behandeling daarvan. U kunt bijvoorbeeld de website www.kanker.nl bekijken. U vindt hier veel relevante informatie en kunt ook online andere (ex)patiënten en familieleden ontmoeten. Ook komt u meer te weten hoe het is om kanker te hebben en u kunt ervaringen uitwisselen.

Samen beslissen

Uitgangspunt van onze specialisten is dat zij graag samen met u beslissen welke zorg het beste bij u past. In onderstaande video vindt u hierover een extra uitleg.

Om de video te kunnen bekijken dient u de cookies te accepteren. 

Snel naar

Afbeelding van persoon in spreekballon
Klik op onderstaande links voor praktische informatie en nieuws

Contact en afspraak maken

Telefonische bereikbaarheid
Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 11.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur.
Looproute polikliniek: 101

Uitgelicht afbeelding
Uitgelicht

Mammapoli

 

Voelt of ziet u iets vreemds aan uw borst? Het kan zijn dat de huisarts u doorstuurt naar onze mammapoli. Het team van de mammapoli staat met raad en daad voor u klaar.

Lees verder over de Mammapoli

Uitgelicht

Mammapoli

Voelt of ziet u iets vreemds aan uw borst? Neem dan contact op met uw huisarts. Het kan zijn dat de huisarts u doorstuurt naar onze mammapoli. Na doorverwijzing heeft u binnen vijf werkdagen uw eerste afspraak.

Pre-Operatief Spreekuur

Krijgt u een operatie? Dan gaat u eerst naar het Pre-Operatief Spreekuur (POS). Hier krijgt u informatie over de opname in het ziekenhuis en over uw behandeling.

Samenwerkingen

Het Maasziekenhuis werkt op het gebied van Oncologie nauw samen met het Radboudumc. Artsen hebben nauw contact met elkaar en stemmen hun werkwijzen op elkaar af. Alles is erop gericht om inwoners dichtbij huis de beste zorg te bieden.

Lees meer over de samenwerking oncologie tussen Maasziekenhuis Pantein en Radboudumc

We zijn er voor u

Portret van J.  Berlage

J. Berlage

Algemeen chirurg, Oncologisch chirurg
Portret van O.  Boelens

O. Boelens

Algemeen chirurg, Oncologisch chirurg, Traumachirurg
Portret van K. van Dongen

K. van Dongen

Algemeen chirurg, Gastro-intestinaal (GE) chirurg
Portret van A.  Werner

A. Werner

Algemeen chirurg, Oncologisch chirurg
Portret van O.  Buyne

O. Buyne

Algemeen chirurg, Gastro-intestinaal (GE) chirurg
Portret van L. de  Nes

L. de Nes

Algemeen chirurg, Gastro-intestinaal (GE) chirurg
Bekijk alle specialisten
specialisten

Uw ervaring is erg belangrijk voor ons

Bent u bij het Maasziekenhuis geweest? Dan kunt u uw ervaring delen op ZorgkaartNederland. Dit is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.

Deel uw ervaring
Profielfoto Brian Scholtes
Betrokken, heeft belangstelling voor de patiënt, luistert heel goed, schept ontspannen sfeer, positief, is duidelijk over de situatie en mogelijke behandeling(en).
Patiëntervaring
ervaringen

Interessante links