Maasziekenhuis Pantein Hal boven
  1. Home
  2. Specialismen & poliklinieken
  3. Mammapoli
Polikliniek

Mammapoli

Voelt of ziet u iets vreemds aan uw borst? Neem dan contact op met uw huisarts. Het kan zijn dat de huisarts u doorstuurt naar onze mammapoli. Na doorverwijzing heeft u binnen vijf werkdagen uw eerste afspraak.

Bijzondere samenwerking

Het team van de mammapoli bestaat uit een chirurg, radioloog, patholoog en casemanager mammacare. Onze borstkankerspecialisten werken nauw samen met specialisten van het Radboudumc Centrum voor Oncologie . Zo leveren wij de best mogelijke zorg dicht bij huis.

Uw eerste afspraak op de poli

Heeft u een afspraak op de mammapoli, dan kunt u het volgende verwachten:

  • intakegesprek met de casemanager mammacare
  • lichamelijk onderzoek door de casemanager mammacare of de chirurg
  • één of meer onderzoeken op de afdeling radiologie

Wij proberen het voor u zo prettig mogelijk te maken. Daarom plannen we alle onderzoeken die nodig zijn op één dag. Na de onderzoeken kunt u naar huis. De specialisten bekijken samen de resultaten van de onderzoeken. Aan het einde van de dag nemen zij met u de resultaten van de onderzoeken door. Daarna bespreken ze als het nodig is met u het behandelplan.

Extra onderzoeken

Soms is extra onderzoek nodig om zeker te zijn. Dit gebeurt dan op een andere dag. De onderzoeken volgen zo snel mogelijk zodat u duidelijkheid heeft.

Meer weten

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? U kunt contact opnemen met de Mammapoli of de polikliniek Oncologie. Lees voor uw afspraak op de Mammapoli  de folder en/of bekijk de video. Zo bent u goed voorbereid.

Contact en afspraak maken

Telefonische bereikbaarheid
Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 11.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur via telefoonnummer 0485 84 55 26 (polikliniek Oncologie)

Specialismen

Oncologie