Gang Afdeling Moeder Met Geboortebord
  1. Home
  2. Specialismen & poliklinieken
  3. Verloskunde
Specialisme

Verloskunde

Verloskunde is het medische specialisme dat zich richt op de zorg voor zwangere vrouwen, hun ongeboren kind en het gezin. Verloskundigen zijn deskundig op het gebied van zwangerschap, bevalling en het kraambed. Zij werken veel samen met de gynaecologen om ervoor te zorgen dat de zwangerschap en bevalling zo veilig en comfortabel mogelijk verlopen.

Heb je tijdens de zwangerschap een medische indicatie? Dan kom je voor je bevalling naar het ziekenhuis. De gynaecoloog of de verloskundige van het ziekenhuis begeleidt dan de bevalling. Je kunt ook zonder medische indicatie in het Maasziekenhuis bevallen. Dat word je begeleid door je eigen verloskundige.

Ben je nieuwsgierig naar onze kraamsuites en meer informatie over bevallen in het Maasziekenhuis? Bekijk dan onze video’s en neem online een kijkje in een van onze kraamsuites.

Snel naar

Afbeelding van persoon in spreekballon
Klik op onderstaande links voor praktische informatie en nieuws

Medische informatie

Over de afdeling

Contact en afspraak maken

Telefonische bereikbaarheid
Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 11.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur.
Looproute polikliniek: 105

Polikliniek gynaecologie

0485-84 55 60

Dienstdoende verloskundige

0485-84 62 01
Veelgestelde vragen over uw bezoek
Uitgelicht afbeelding
Uitgelicht

Kraamsuites

Als u gaat bevallen in het Maasziekenhuis, dan wordt u opgenomen in een van onze kraamsuites. Hier proberen we de vertrouwde, huiselijke sfeer van thuis zoveel mogelijk te benaderen.

Lees meer over de kraamsuites

Uitgelicht

POP-polikliniek

Zwanger zijn en een baby verwachten zijn grote gebeurtenissen in het leven van aanstaande ouders. Helaas kan niet iedere vrouw genieten van een zwangerschap. De POP-poli biedt hulp aan vrouwen met psychische klachten voor, tijdens

We zijn er voor u

Bekijk alle specialisten
specialisten

Agenda

agenda items
Bekijk alle agendaitems