1. Home
  2. Kosten ziekenhuiszorg
  3. Bent u goed verzekerd?

Bent u goed verzekerd?

Maasziekenhuis Pantein heeft in 2023 met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. 

 

Wilt u meer weten over de huidige tarieven, vergoedingen of de kosten van een behandeling, raadpleeg dan één van de pagina's in het menu.

Budgetpolis

Heeft u een budgetpolis en heeft u ziekenhuiszorg nodig? Let dan goed op de voorwaarden van uw verzekering. Controleer altijd vóórdat u een afspraak maakt of uw behandeling in het Maasziekenhuis wordt vergoed. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Hier vindt u meer informatie over wat een budgetpolis is.

Zorgadvies en zorgbemiddeling

Wanneer u als verzekerde wit weten hoe en waar u terecht kunt voor zorg, dan kunt u voor zorgadvies en/of zorgbemiddeling contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Elke zorgverzekeraar heeft gespecialiseerde teams die verzekerden helpen bij het vinden van een passende zorgverlener. Meer informatie en contactgegevens vindt u op www.mijnzorgverzekeraar.nl. U kunt erop rekenen dat men er alles aan doet om u zorg te bieden die nodig is. Wanneer u op dit moment zorg nodig heeft of gezondheidsklachten hebt, dan is het advies dat u niet wacht, maar dat u contact opneemt met uw huisarts.