Bekkenbodempoli

Bent u een vrouw en heeft u last van ongewild urineverlies? Dan bent u niet de enige. Eén op de vier vrouwen heeft te kampen met dit hinderlijke probleem. Het goede nieuws: het is vaak te verhelpen. Het team van de bekkenbodempoli staat voor u klaar.


De bekkenbodempoli is een polikliniek waar een gynaecoloog, een uroloog en een bekkenbodemverpleegkundige zich samen buigen over uw klacht. De meeste klachten hebben te maken met verhoogde aandrang, incontinentie voor urine of ontlasting of met een verzakking.

Vragenlijst

Na aanmelding krijgt u een vragenlijst en informatiefolders thuisgestuurd. De vragenlijst vult u in en neemt u mee naar uw eerste polibezoek.

Folder
Meer informatie leest u in de folder Bekkenbodempoli.

Afspraak maken

Uw huisarts of een andere specialist kan u doorverwijzen naar de bekkenbodempoli. 

 

Om een afspraak te maken, te verzetten of te annuleren neemt u contact op met de polikliniek Urologie. Meld daarbij duidelijk dat u een afspraak wilt maken voor de Bekkenbodempoli. Het telefoonnummer is 0485-84 55 60. De polikliniek Urologie is op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur telefonisch bereikbaar.

 

U vindt de Bekkenbodempoli op de eerste etage van Maasziekenhuis Pantein. Volgt u route 105. U kunt zich melden bij de balie. 

Specialismen

Poliklinieken