1. Home
  2. Informatie Maasziekenhuis

Informatie Maasziekenhuis

Het Maasziekenhuis is een algemeen ziekenhuis dat zich richt op de 130.000 bewoners van de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg. Het ziekenhuis is modern, kleinschalig en overzichtelijk. Het personeel is vriendelijk, gastvrij en professioneel.

Maasziekenhuis Pantein biedt algemene ziekenhuiszorg dichtbij huis, maar ook toegang tot academische en specialistische zorg dankzij de intensieve samenwerking met het Radboudumc en de Sint Maartenskliniek. Zo werken specialisten van het Maasziekenhuis nauw samen met de specialisten van het Radboudumc. De Sint Maartenskliniek, specialist in houding en beweging, is gevestigd in het Maasziekenhuis en biedt behandelingen aan op het gebied van orthopedie, revalidatie en reumatologie. Ook de Sint MaartensKinderkliniek is in het Maasziekenhuis gevestigd.

Door de nauwe samenwerking krijgt de patiënt altijd de juiste zorg op de juiste plek en dichtbij huis als het kan. Dankzij de overwegend korte toegangstijden bij het Maasziekenhuis kunt u meestal snel bij ons terecht.

Voorkant maasziekenhuis

Het Maasziekenhuis is onderdeel van Pantein. Pantein biedt naast ziekenhuiszorg ook thuiszorg, ouderenzorg en diensten aan huis. Wij bekijken altijd hoe we onze dienstverlening zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op uw situatie.

Patiënten geven ons een hoge waardering voor de zorg en dienstverlening. Kijk voor meer informatie op ZorgkaartNederland.

Lees meer informatie over onze keurmerken en kwaliteit

 

Neem een kijkje in het ziekenhuis. Klik op de afbeelding voor de rondleiding.

360 graden rondleiding