1. Home
  2. Nieuws
  3. KNO en Heelkunde Maasziekenhuis beste co-schappen
Nieuws

KNO en Heelkunde Maasziekenhuis beste co-schappen

16-06-2018
Hans Kruit (KNO), Jan Duijff (Heelkunde), Sander de Wit (Gynaecologie) en Ilja Bot (Neurologie) namen de oorkondes in ontvangst.

BEUGEN - Goede artsen opleiden voor de toekomst, dat is enorm belangrijk. Het Maasziekenhuis kan dat als de beste.

Maar liefst vier vakgroepen van het Maasziekenhuis werden door artsen in opleiding genomineerd voor beste Co-schap 2017. De specialismen KNO en Heelkunde zijn door de Medische Faculteitsvereniging Nijmegen zelfs uitgeroepen tot ‘Beste co-schap 2017’ (opleiding tot basisarts).

Verguld en vereerd met deze titel

Hans Kruit, vakgroepvoorzitter KNO: “Wij zijn verguld en vereerd met deze titel. Het doet ons goed dat co-assistenten het leerklimaat in ons ziekenhuis zo hoog waarderen.” Vakgroepvoorzitter Floris Ferenschild van Heelkunde is verrast en trots tegelijk: “Om deze oorkonde in de wacht te slepen is fantastisch natuurlijk. Nog belangrijker is dat het werk- en leerklimaat én onze collegiale begeleiding zo enorm bevalt bij onze toekomstige vakgenoten.” Eervolle nominaties waren er voor de specialismen Gynaecologie en Neurologie, waarvan respectievelijk medisch specialisten Sander de Wit en Ilja Bot bij de uitreiking aanwezig waren.

Een prachtig resultaat

Lodewijk Poelhekke, voorzitter van de Medische Staf, is meer dan trots op zijn collega’s. “Dit is een grote schouderklop voor ons werk en de leerplekken die wij bieden. Een prachtige resultaat voor onze vakgroepen, het Maasziekenhuis en natuurlijk uiteindelijk voor de patiënten!”

 

Gerelateerde nieuws items