Maasziekenhuis Pantein Ontvangst balie
  1. Home
  2. Specialismen & poliklinieken
  3. Bloedafname
Polikliniek

Bloedafname

Extra maatregelen vanwege corona

Voor bloedafname dient u vooraf een afspraak te maken. Dit geldt zowel voor de poli bloedafname in het Maasziekenhuis als voor de bloedafnamelocaties buiten het Maasziekenhuis. De afsprakenagenda vindt u onderaan deze pagina.

Bent u zwanger en heeft u een aanvraag voor een NIPT test?
Dan verzoeken wij u om 2 afspraken te maken die op elkaar aansluiten. Voor de NIPT test is namelijk meer tijd nodig.

 

Afspraak annuleren

Kunt u niet naar de afspraak komen dan kunt u deze annuleren. Dit kan via de bevestigingsmail in uw mailbox. Daarna kunt u, indien gewenst, weer een nieuwe afspraak maken.

Lukt het niet om een afspraak te maken? Bel dan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur naar telefoonnummer 06-20240544

BELANGRIJK!

Bent u de afgelopen 10 dagen in een land of regio met code oranje of rood geweest? U kunt dan niet terecht voor bloedafname.

Heeft u klachten als hoesten, niezen, verkoudheid of koorts? Overleg met uw aanvrager of de bloedafname uitgesteld kan worden. Is dit niet mogelijk, dan kunt u alléén terecht in het Maasziekenhuis. U geeft dan bij binnenkomst aan welke klachten u heeft. U krijgt een chirurgisch mondmasker met het verzoek dit te dragen tot u het ziekenhuis weer verlaat.

Voor alle locaties is minimaal 1,5 meter afstand houden in de wachtkamer van belang.

Laboratoriumonderzoeken

Voor meer informatie over laboratoriumonderzoeken in het Maasziekenhuis verwijzen u naar de pagina van het laboratorium.

 

Lukt het u niet om via onderstaande agenda een afspraak te maken, ga dan direct naar de agenda Online afspraken.

Om de video te kunnen bekijken dient u de cookies te accepteren.