Maasziekenhuis Pantein Ontvangst balie
  1. Home
  2. Specialismen & poliklinieken
  3. Bloedafname
Polikliniek

Bloedafname

Extra maatregelen vanwege corona

Vanaf 1 februari is het nodig om voor bloedafname vooraf een afspraak te maken. Dit geldt zowel voor de poli bloedafname in het Maasziekenhuis als voor de bloedafnamelocaties buiten het Maasziekenhuis.

Bent u zwanger en heeft u een aanvraag voor een NIPT test?
Dan verzoeken wij u om 2 afspraken te maken die op elkaar aansluiten. Voor de NIPT test is namelijk meer tijd nodig.

De afsprakenagenda vindt u onderaan deze pagina.

Afspraak annuleren

Mocht u onverhoopt niet naar uw afspraak kunnen komen dan kunt u deze annuleren door in de bevestigingsmail in uw mailbox op de link ‘annuleren’ te klikken. Indien gewenst kunt u daarna online weer een nieuwe afspraak maken.

Lukt het niet om online een afspraak te maken?
Dan kunt u vanaf 1 februari van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur een afspraak maken via telefoonnummer 06-20240544. 

BELANGRIJK!

Bent u de afgelopen 10 dagen in een land of regio met code oranje of rood geweest? U kunt dan niet terecht voor bloedafname.

Heeft u klachten als hoesten, niezen, verkoudheid of koorts? Overleg met uw aanvrager of de bloedafname uitgesteld kan worden. Is dit niet mogelijk, dan kunt u alléén terecht in het Maasziekenhuis. U geeft dan bij binnenkomst aan welke klachten u heeft. U krijgt een chirurgisch mondmasker met het verzoek dit te dragen tot u het ziekenhuis weer verlaat.

Voor alle locaties geldt om ook in de wachtkamers minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Laboratoriumonderzoeken

Voor meer informatie over laboratoriumonderzoeken in het Maasziekenhuis verwijzen u naar de pagina van het laboratorium.

Om de video te kunnen bekijken dient u de cookies te accepteren.