Maasziekenhuis Pantein Buiten
  1. Home
  2. Behandeling & onderzoek
  3. Wegwijzer bij opname kinderen
Patiëntenfolder

Wegwijzer bij opname kinderen

Uw kind wordt over enige tijd opgenomen voor een behandeling in het Maasziekenhuis Pantein. Een verblijf in het ziekenhuis is voor kinderen vaak een ingrijpende ervaring. De medewerkers in het Maasziekenhuis proberen de periode dat uw kind in het ziekenhuis moet doorbrengen, zo prettig mogelijk te laten verlopen.

In deze folder kunt u meer lezen over behandeling in het Maasziekenhuis Pantein. U kunt nalezen waar u moet zijn, waar u rekening mee moet houden en wat uw kind mee moet nemen. Het is belangrijk dat u weet dat de voorbereidingen kunnen verschillen per behandeling. In deze folder is geen informatie opgenomen over specifieke onderzoeken en behandelingen. Die krijgt u vooraf of tijdens de opname van de behandelend arts en andere zorgverleners.

Wij raden u aan om deze folder mee te nemen naar het ziekenhuis, zodat u de informatie tijdens het verblijf nog eens rustig na kunt lezen. Wanneer u nog vragen heeft over de operatie, het onderzoek of behandeling of over de dagelijkse gang van zaken, stelt u deze dan gerust aan de behandelend arts of de afdelingsverpleegkundige.