1. Home
  2. Nieuws
  3. Zorgverzekering in 2024
Nieuws

Zorgverzekering in 2024

14-11-2023
Maasziekenhuis en voortuin

Wilt u weten of uw zorgverzekeraar een contract heeft met ons ziekenhuis? In het overzicht hieronder ziet u met welke zorgverzekeraars we een contract hebben afgesloten en met wie we nog in gesprek zijn. De komende tijd wordt dit overzicht regelmatig bijgewerkt op basis van de gesprekken die momenteel plaatsvinden.

Staat uw zorgverzekering er niet bij? Kijk dan in het totaaloverzicht met verzekeraars verderop de pagina. Veel zorgverzekeringen vallen namelijk onder een van de grotere zorgverzekeraars. Als er een contract is met de hoofdverzekeraar, dan zijn we ook rond met alle verzekeraars die daar onder staan.
Als we nog in onderhandeling zijn met een verzekeraar en u heeft zorg nodig, kijk dan in de zorgzoeker van uw zorgverzekeraar wat dit voor u betekent. Komt u er niet uit, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Contracten met zorgverzekeraars

Contracten met zorgverzekeraars

 

Vergoeding van zorgkosten

Heeft uw zorgverzekeraar een contract met Maasziekenhuis Pantein dan krijgt u uw zorgkosten in ons ziekenhuis vergoed. Behandelingen uit de basiszorgverzekering worden in principe helemaal vergoed behalve uw eigen risico. Als uw zorgverzekeraar geen contract heeft met ons ziekenhuis, dan bestaat er een kans dat u een deel van de kosten zelf moet betalen. Hierover kunt u het best contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Overzicht alle zorgverzekeraars

Overzicht alle zorgverzekeraars