Maasziekenhuis Pantein atrium
  1. Home
  2. Specialismen & poliklinieken
  3. Wondpoli
Polikliniek

Wondpoli

Iedereen heeft wel eens een wond. Pleister erop en klaar is Kees. Maar heeft u een grote en lastige wond? Dan is speciale zorg nodig. Op de wondpoli in het Maasziekenhuis staan onze wondverpleegkundigen voor u klaar.

Er zijn verschillende lastige wonden denkbaar:

  • doorligwonden
  • brandwonden
  • wonden die ontstaan na een ongeluk
  • voetwonden door suikerziekte

Uw eerste afspraak op de Wondpoli

Om u zo goed mogelijk te helpen is het belangrijk dat de verpleegkundige meer weet. Hoe ontstond de wond? Heeft u een ziekte waardoor de wond niet over gaat? Wat heeft u zelf gedaan om beter te worden? Bij uw eerste afspraak op de wondpoli heeft u daarom een gesprek met de wondverpleegkundige. Soms is extra onderzoek nodig. Dit gebeurt in overleg met de chirurgen. Daarna maakt de wondverpleegkundige de wond schoon en verbindt deze.

Speciale opleiding

De verzorging van ingewikkelde wonden vraagt kennis en ervaring. Onze wondverpleegkundigen hebben hiervoor dan ook een speciale wondopleiding gevolgd. Ook in onze zorgcentra en wijkteams werken goed opgeleide wondverpleegkundigen. Heeft u thuis zorg nodig? Dan bespreken de wondverpleegkundigen dit samen om u ook thuis de beste zorg te bieden.

Contact en afspraak maken

Afspraak maken of wijzigen
Looproute Wondpoli 005 (Chirurgie)

Telefonische bereikbaarheid
Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 11.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur via telefoonnummer 0485 84 53 35 (polikliniek Chirurgie). 

Specialismen

Chirurgie