7-jarige Lisa overhandigt kinderboeken en –tijdschriften aan Maasziekenhuis

Publicatiedatum: 24 april 2018

De 7 jarige Lisa overhandigde op 23 april, Wereldboekendag, een hele stapel nieuwe kinderboeken aan het Maasziekenhuis. Het ziekenhuis is daar heel blij mee.

Vrouwvriendelijke kijkoperatie in de baarmoeder

Publicatiedatum: 23 april 2018

In Maasziekenhuis Pantein worden kijkoperaties in de baarmoeder sinds kort met een speciale vrouwvriendelijke techniek uitgevoerd.

Openingstijden Maasziekenhuis met Koningsdag

Publicatiedatum: 18 april 2018

Vrijdag 27 april zijn de poliklinieken, de röntgenafdeling en de bloedafname van Maasziekenhuis Pantein gesloten. Ook de prikposten in het Land van Cuijk en Noord-Limburg zijn gesloten.

Honderdste bevalling in bevalbad Maasziekenhuis

Publicatiedatum: 13 april 2018

Het Maasziekenhuis telde onlangs de honderdste bevalling in het bevalbad. Sinds begin 2017 beschikt Maasziekenhuis Pantein over twee speciale baden. Zwangere vrouwen kunnen hier gebruik van maken om hun weeën op te vangen en eventueel in te bevallen. De belangstelling is groot.

Nieuwe blouses voor vrijwilligers Maasziekenhuis

Publicatiedatum: 10 april 2018

Met een eigen blouse staan de vrijwilligers van Maasziekenhuis Pantein er voortaan pico bello en meer zichtbaar en herkenbaar op.

Maasziekenhuis Pantein maakt terrein rookvrij

Publicatiedatum: 26 maart 2018

Vanaf 5 april is roken niet meer toegestaan op het terrein van het Maasziekenhuis. Iedereen die het ziekenhuisterrein betreedt, zal geattendeerd worden op het rookvrije terrein.