Dansworkshops voor oncologiepatiënten Maasziekenhuis Pantein

Bewegen is gezond en zouden we dagelijks moeten doen. Dat is een mooi streven, maar wat als bewegen niet zo gemakkelijk gaat? Dan is er de workshop Dansend in Balans. Maasziekenhuis Pantein organiseert deze workshop sinds kort voor patiënten die in het Maasziekenhuis worden behandeld voor kanker.

Zorg tijdens vakantie in Land van Cuijk

Publicatiedatum: 26 september 2018

Genieten van uw vakantie in het Land van Cuijk, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de zorg die u, uw partner of vriend nodig heeft.

‘Waar zou je zijn zonder stem?’

Publicatiedatum: 26 september 2018

Stel je houdt van zingen, maar je kunt door stemzwakte niet meer meezingen met je koor. Of je bent leraar en je kunt door stemproblemen niet meer lesgeven. Of je hebt een aandoening aan je longen waardoor je niet meer kunt bellen met je kinderen en kleinkinderen. We realiseren ons vaak niet hoe belangrijk onze stem is, totdat de stem het laat afweten.