Herstel zichtbaar in financiën Maasziekenhuis

Publicatiedatum: 17 oktober 2017

De financiële prestaties van het Maasziekenhuis laten een positieve ontwikkeling zien.

Moederraad zoekt moeders

Publicatiedatum: 10 oktober 2017

Het Verloskundig Samenwerkingsverband in de regio zoekt 4 a 5 enthousiaste moeders voor in de moederraad. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan!

Meld je dan aan!

Met bedfiets sneller weer op de been

Publicatiedatum: 6 oktober 2017
elektrische bedfiets

Het Maasziekenhuis heeft sinds kort een MOTOmed elektrische bedfiets voor patiënten die langere tijd in bed moeten liggen. De elektrische bedfiets voorkomt het verlies van spierkracht en houdt gewrichten soepel.

Onderhoud aan parkeergarage

Publicatiedatum: 29 september 2017

In week 41 en 42 van 9 tot en met 20 oktober vindt er onderhoud plaats aan de trappen van de parkeergarage die een nieuwe dekvloer krijgen.

Roesje bij plaatsen spiraaltje

Publicatiedatum: 28 september 2017

Vrouwen die een spiraaltje laten plaatsen in Maasziekenhuis Pantein kunnen voortaan een roesje (sedatie) krijgen tijdens de behandeling. Dit biedt uitkomst voor vrouwen die hier erg tegenop zien of een slechte ervaring hebben, omdat ze de ingreep niet bewust meemaken en geen pijn ervaren.