Afspraak maken

In verband met het coronavius hebben we maatregelen getroffen om de kans op een besmetting van klanten, bezoekers en/of medewerkers te verkleinen.

 

Meer informatie
Wat wilt u doen?

Voor een afspraak met een specialist voor onderzoek of behandeling heeft u altijd een verwijzing nodig van uw huisarts of behandelend specialist. Vergeet ook niet om uw legitimatie (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) mee te nemen. Dit is een voorwaarde voor het verlenen van zorg.

Klik hieronder voor het maken, wijzigen of afzeggen van een afspraak. Op werkdagen kunt u ook van 8.30 tot 16.30 uur telefonisch een afspraak maken.

Afspraak maken
Bent u verhinderd? Door het tijdig afzeggen of wijzigen van uw afspraak kunnen wij de wachtijden voor anderen patiënten zo kort mogelijk houden.

 

» Bekijk actuele wachttijden

» Telefoonlijst poliklinieken

Vergeet uw legitimatie en verwijzing niet

Vergeet niet uw legitimatie mee te nemen naar het ziekenhuis. Dit kan een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs zijn. Dit geldt ook voor kinderen vanaf de geboorte.

 

Het kunnen laten zien van een legitimatie is een voorwaarde voor het verlenen van zorg. Meer informatie

 

Neemt u ook de verwijsbrief van de (huis)arts mee naar uw afspraak. Zonder verwijsbrief zal uw zorgverzekering de zorg in het ziekenhuis niet vergoeden en krijgt u zelf de rekening thuis gestuurd.