Agenda

Voorlichtingsavond Borstvoeding laten werken

4 juli 2018 -
Veel aanstaande ouders geven de voorkeur aan het geven van borstvoeding. Het is de meest natuurlijke voeding en het is precies gemaakt voor de baby. Goede voorlichting en begeleiding bij het geven van borstvoeding is heel belangrijk. Daarom organiseert Maasziekenhuis Pantein in samenwerking met Thuiszorg Pantein voorlichtingsavonden over borstvoeding.

Voorlichtingsavond Bevallen in het Maasziekenhuis

13 juni 2018 -

Ben je zwanger en wil je graag in het ziekenhuis bevallen? Kom dan naar de voorlichtingsavond in het Maasziekenhuis Pantein. Aanstaande moeders en hun partner kunnen zich uitgebreid laten informeren over de bevalling en je kunt meteen een kijkje nemen in een van onze kraamsuites.

 

Meer informatie en aanmelden

Inloopbijeenkomst Diagnose borstkanker, hoe verder?

18 mei 2018 -

De inloopbijeenkomsten zijn bedoeld voor patiënten, ex-patiënten en hun naasten. De bijeenkomst vinden plaats in het Maasziekenhuis en zijn gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.

 

 

Meer informatie en data

Voorlichtingsavond Alles over beroerte

14 mei 2018 -

De Europese Dag van de Beroerte, een belangrijke dag om even stil te staan bij deze aandoening en de gevolgen die een beroerte kan hebben voor het dagelijks leven van de patiënt en zijn omgeving. Maasziekenhuis Pantein organiseert maandag 14 mei een voorlichtingsavond over dit thema.