2. Werken bij Pantein
  3. Werken en leren bij Pantein

Werken en leren bij Pantein

Werken bij Pantein betekent meewerken voor de beste zorg en gezondheid in de regio. Voor de patiënt zijn wij altijd dichtbij en we zijn bekend. We leveren de beste zorg op een professionele manier. Pantein werkt hiervoor nauw samen met Radboudumc en Sint Maartenskliniek en partners in de wijk: huisartsen, verloskundigen, welzijnsinstellingen, onderwijs, ondernemers en gemeenten.

Wil jij deel zijn van deze professionele organisatie die steeds in beweging is? Past een informele werksfeer goed bij jou? En wil jij je blijven ontwikkelen? Dan is een werkplek binnen het Maasziekenhuis misschien iets voor jou.

Zelf kiezen wat bij je past

Bij ons kun je meedenken over je eigen werk. Wat past bij jou? Wil jij je verder ontwikkelen? Zoek je werktijden die aansluiten bij je privésituatie? We staan open voor jouw ideeën en willen je graag aan boord hebben. Daarom bieden we jou ook veel:

• een organisatie waarin ziekenhuis, zorgcentra en thuiszorg samenkomen en samenwerken;
  • een leuke en uitdagende baan;
  • een werkplek waar aandacht is voor familie, patiënt en collega
  • werk vanuit positieve gezondheid;
  • een goed salaris, eindejaarsuitkering, onregelmatigheidstoeslag, pensioen- of levensloopregeling en reiskostenvergoeding;
  • aandacht voor leren en opleiden met onder meer een online leerportaal, training en coaching;
  • een keuzemenu met verschillende arbeidsvoorwaarden. Jij kunt zelf kiezen wat bij jou past (denk aan een ziektekostenverzekering, fietsenplanregeling, verlofsparen en sporten).

Altijd op zoek naar de juiste medewerkers

Bij ons is altijd plek voor nieuwe collega’s. Ben je nieuwsgierig naar Pantein? Lees onze strategische visie met onze plannen en waar we als organisatie naartoe willen. Of ga direct naar de pagina Vacatures. Daar zie je voor welke banen we op zoek zijn naar die geweldige collega.