'Thuis' bevallen in het ziekenhuis

Gaat u bevallen in het Maasziekenhuis Pantein? Dan wordt u opgenomen in een van onze kraamsuites. Maasziekenhuis Pantein beschikt over 10 kraamsuites. Hier kunnen vrouwen veilig en vertrouwd bevallen met hun eigen verloskundige en met aanvullende medische zorg binnen handbereik wanneer dat nodig is.

Kraamsuite wordt verloskamer

In de kraamsuite proberen wij de huiselijke sfeer zoveel mogelijk te benaderen. De suite oogt als een gewone, gezellige kamer, maar is voorzien van alle vereiste medische voorzieningen. Deze zijn weggewerkt of worden binnengereden. Als de bevalling zich aandient, veranderen wij de kamer in een volledig ingerichte verloskamer. Met alle apparatuur voor de bewaking van u en uw ongeboren baby. Na de bevalling worden alle verrijdbare apparatuur weer weggehaald. De kamer verandert weer in dezelfde huiselijke sfeer als daarvoor.