Carpaal Tunnel Syndroom

Heeft u klachten en verschijnselen die wijzen op een Carpaal Tunnel Syndroom (CTS)? Maasziekenhuis Pantein heeft een speciale polikliniek ingericht om deze klachten verder te onderzoeken en eventueel te behandelen.


Op de CTS-poli vinden alle onderzoeken op dezelfde dag plaats en ook de uitslagen en eventueel het behandelplan worden deze dag met u besproken.

Werkwijze

Uw bezoek aan de CTS-poli bestaat uit een elektromyogram (EMG) onderzoek en een gesprek met de neuroloog. Het onderzoek is nodig om vast te stellen hoe uw zenuwen en spieren functioneren. De neuroloog bespreekt met u de resultaten. Als er een operatie nodig is, heeft u aansluitend nog een afspraak met de orthopedisch chirurg.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken, te verzetten of te annuleren neemt u contact op met de polikliniek Neurologie. Let u erop dat u alleen een afspraak kunt maken als uw huisarts of specialist u doorverwezen heeft. De poli is op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer is 0485-84 53 90. U kunt ook online een afspraak maken

 

U vindt de polikliniek Carpaal Tunnel Syndroom op de eerste etage van Maasziekenhuis Pantein. Volg route 114. U kunt zich melden bij de balie van de poli Neurologie. 

 

Specialismen