2. Nieuws
  3. Onze zorg gaat door, ook in deze tijd

Onze zorg gaat door, ook in deze tijd

15-04-2021
Gebouw Maasziekenhuis Pantein

Deze tijd met corona vraagt veel van iedereen. Bij het Maasziekenhuis zetten we alles op alles om de zorg zo goed mogelijk door te laten gaan. Zowel zorg voor coronapatiënten als zorg voor alle andere patiënten. Dit geldt bij afspraken op de poliklinieken, bij onderzoeken en operaties.

Maakt u zich zorgen over uw gezondheid, ga dan zeker naar uw huisarts. Die kan u doorverwijzen naar het ziekenhuis als dat nodig is. In sommige situaties kan een afspraak ook telefonisch of via beeldcontact plaatsvinden. Vraag daar gerust naar als u een afspraak maakt. Mogelijk stelt ook een van onze medewerkers dit aan u voor als u al onder behandeling bent. Schroom niet om uw vragen te stellen, wij zijn er voor u!