Nieuwe film: 'Onderzoek op de Mammapoli'

Publicatiedatum: 31 juli 2017

Vrouwen bij wie een afwijking is gevonden in de borst en/of oksel komen naar de Mammapoli van Maasziekenhuis Pantein voor verder onderzoek. Zij krijgen vooraf schriftelijk informatie. Als aanvulling hierop is nu ook een voorlichtingsfilmpje gemaakt, waarin te zien is hoe onderzoek op de Mammapoli plaatsvindt.

Alle onderzoeken vinden zoveel mogelijk plaats op één ochtend en de meeste patiënten horen aan het eind van de dag al de diagnose. In de film maakt u kennis met de behandelaars en neemt u een kijkje in de onderzoeksruimtes. De film kan helpen bij de voorbereiding op het onderzoek op de Mammapoli.

De film is tot stand gekomen dankzij een bijdrage van de Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis en Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen. Én dankzij de medewerking van de patiënt en partner en de 'acteurs' van het Maasziekenhuis.