Maasziekenhuis in top 10 best gewaardeerde ziekenhuizen op ZorgkaartNederland

Publicatiedatum: 3 december 2019

Maasziekenhuis Pantein staat in de top 10 van best gewaardeerde ziekenhuizen op ZorgkaartNederland. Het Maasziekenhuis scoort over 2019 gemiddeld een 9,1.

Oprechte aandacht

Bestuursvoorzitter, Pauline Terwijn: ‘Het is fantastisch dat onze patiënten ons ziekenhuis zo waarderen. In de beoordelingen die mensen geven lezen we terug dat zij erg tevreden zijn over de oprechte aandacht en de goede kwaliteit van zorg. Mensen voelen zich gezien en gehoord en dat draagt bij aan een goed herstel.’

Top 10 ZorgkaartNederland

Totstandkoming top 10

Bij het geven van een waardering zijn zeven zaken belangrijk. Onder andere het nakomen van afspraken, de behandeling en het luisteren naar de patiënt. Ook krijgt de patiënt de vraag of hij/zij de organisatie zou aanbevelen aan anderen.

Over ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op deze onafhankelijke website delen mensen hun ervaringen met de zorg. De website trekt bijna anderhalf miljoen bezoekers per maand. Zij gebruiken de site om een keuze te maken voor een zorgverlener. Er staan inmiddels meer dan 750.000 waarderingen online.