Jubilaris Smedema schenkt ‘Vrienden’ 5.500 euro

Publicatiedatum: 15 maart 2017

Als je vijftig jaar in het vak zit als makelaar dan is er in de regio geen zaal te vinden voor al je klanten en relaties. Vandaar dat makelaar Johan Smedema enige tijd geleden een digitale receptie gaf.


Als secretaris van stichting ‘Vrienden van het Maasziekenhuis’ vroeg de gouden jubilaris de mensen geld te doneren voor ‘zijn’ stichting. Dit leverde een prachtig bedrag op dat hij samen met eigenaar en zoon Herbert namens Smedema Makelaars Taxateurs ophoogde naar 5.500 euro.

 

Extra’s realiseren

Johan Smedema was verheugd over de opbrengst van de actie voor de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis. “Met dit bedrag kunnen we weer diverse extra’s voor het ziekenhuis realiseren. Zo hebben we laatst de komst van twee bevalbaden gerealiseerd, maar denk ook aan de ‘Look Good… Feel Better’-workshops en stoel- en handmassages op alle verpleegafdelingen.”

 

Leefbaar een aangenaam

Stichtingsvoorzitter Henny Swinkels voegt daar aan toe. “Zo zorgen we als stichting - in samenspraak met het Maasziekenhuis - voor een leefbaarder, aangenamer, sfeervoller en aantrekkelijker Maasziekenhuis. Niet alleen voor patiënten, maar ook voor hun dierbaren.” Ga voor meer informatie over doneren aan de Vrienden van het Maasziekenhuis (bijvoorbeeld over fiscale voordelen of de ANBI-status) naar de website. Klik hier>

 

Persoonlijk dankwoord

In een persoonlijk dankwoord op de website van het Makelaarskantoor laat Johan Smedema weten overdonderd te zijn door alle anekdotes, verhalen en felicitaties naar aanleiding van zijn vijftigjarig jubileum. “Ontzettend veel mensen hebben mijn digitale feestzaal niet alleen bezocht, maar ook een prachtige donaties voor de ‘Vrienden’ gestort. Dank daarvoor!”

5500 euro van vrienden van het Maasziekenhuis 

BIJ DE FOTO: * Voorzitter Henny Swinkels (rechts) neemt de cheque van vader Johan en zoon Herbert Smedema in ontvangst voor de Vrienden van het Maasziekenhuis.