Enig ongemak: pinnen bij parkeerautomaat Maasziekenhuis niet mogelijk

Publicatiedatum: 7 januari 2020

In de periode van 6 januari tot en met 24 januari is er door omstandigheden geen mogelijkheid om te pinnen bij de parkeerautomaten in het ziekenhuis en in de parkeergarage. Er kan wel betaald worden met contant geld.

Voor de mensen die toch willen pinnen is er een mogelijkheid om dit te doen bij de kassa van het Grand Café of de informatiebalie voor in het ziekenhuis. Aangezien dit wat omslachtiger is vragen we u, indien mogelijk, zoveel mogelijk contant te betalen.

Voor patiënten die een afspraak hebben in Pantein Plaza is er een speciale procedure waarvan de medewerkers op de betreffende afdelingen in Pantein Plaza op de hoogte zijn. Dit om te voorkomen dat ze eerst over moeten steken naar het ziekenhuis.

In week 4 wordt er een geheel nieuw parkeersysteem geïnstalleerd. Er is dan ook de mogelijkheid voor contactloos betalen.

Wij beseffen dat het pinprobleem op dit moment voor ongemak zorgt. We bieden hiervoor onze excuses aan.