Beeldend kunstenaars Kunstkolk in Maasziekenhuis

tummers
Publicatiedatum: 11 augustus 2017

Het Boxmeerse kunstcollectief Kunstkolk zorgt dit jaar voor wisselende exposities van zijn leden in Maasziekenhuis Pantein.

Tot en met de maand oktober tonen beeldend kunstenaars Kristianne Tummers uit Vierlingsbeek en Anneke Toussaint-Van der Velde uit Sambeek een selectie uit hun werk.

Kristianne Tummers laat drie verschillende reeksen van ouder en recent werk zien met als titels Stille beweging III, Zomergoud en Dichtbij en ver weg. Dit betreft schilderingen, beelden en collages.

Anneke Toussaint

Op verschillende plekken in het Maasziekenhuis zijn beelden te zien van Anneke Toussaint. Onder meer in het restaurant, het stiltecentrum en bij de infobalie. Zij maakt vooral keramische beelden, opgebouwd uit grove chamotte klei, in diverse kleuren.