Ligging

Maasziekenhuis Pantein maakt deel uit van het zorg- en leerpark Sterckwijck. Dit park grenst aan de zuidzijde aan de A77 en aan de oostzijde aan de Beugenseweg/provinciale weg N621. De provinciale weg verbindt de kernen Boxmeer, Beugen en Cuijk respectievelijk Gennep met elkaar.

 

Dankzij deze centrale ligging is het Maasziekenhuis Pantein goed en snel bereikbaar. U kunt ook per openbaar vervoer reizen, de bushaltes bevinden zich nabij de hoofdingang van het ziekenhuis.

 

Parkeren

Op het zorg- en leerpark Sterckwijck zijn 800 parkeerplaatsen en een fietsenstalling voor 300 fietsen beschikbaar. Een parkeervoorziening van 570 plaatsen bevindt zich in de groene helling aan de zuidkant langs de A77. Deze parkeervoorziening vormt tevens een geluidswal tussen de A77 en het zorg- en leerpark. De overige parkeerplaatsen liggen op straatniveau. Daarnaast zijn er nog enkele parkeerplaatsen op het voorplein van het Maasziekenhuis Pantein voor patiënten van de Spoedeisende Hulp en Huisartsenpost en mindervalide bezoekers.