Voorzieningen

Inrichting van de kraamsuite

Elke kraamsuite heeft een eigen badkamer met wastafel, toilet en douche. Voor de partner is er een stoel die uitgeklapt kan worden tot slaapbank. Er is een tafel met stoelen aanwezig voor het bezoek.

 

Vanzelfsprekend is er een wiegje en een badje voor de baby aanwezig. Op de commode heeft u alle ruimte om uw baby te verschonen en aan te kleden.

Maasmedia

Elke kraamsuite heeft de beschikking over een multimediasysteem, genaamd Maasmedia. Via Maasmedia kunt u aan uw bed beschikken over radio, televisie, telefoon en internet. Op Maasmedia zit ook het ziekenhuisinformatiekanaal en het kanaal om uw maaltijden te bestellen.

 

Vergoeding

Het gebruik van het ziekenhuisinformatiekanaal, maaltijden bestellen, telefonie (binnen het ziekenhuis en buiten het ziekenhuis naar vaste nummers in Nederland) en radio luisteren is gratis.

 

Voor het gebruik van televisie en internet via Maasmedia betaalt u €5,- per dag. U krijgt dan ook een koptelefoon. Na de zevende opnamedag is Maasmedia gratis.

Beschuit met muisjes

Om uw bezoek te kunnen voorzien van een kopje koffie of thee en beschuit met muisjes, kunt u gebruik maken van het senseo-apparaat en de waterkoker op uw kamer. Een pakket met alle benodigdheden hiervoor (koffie- en theepads, suiker, melk, bekers, beschuit, muisjes etc.) is tegen een vergoeding verkrijgbaar bij de roomservicemedewerker of de verpleegkundige van de afdeling.