Informatie kind

Ben je jonger dan 18 jaar en moet je naar het ziekenhuis? Er zijn hier heel wat aardige medewerkers van afdeling Kind en van de polikliniek Kindergeneeskunde om je te helpen.

 

Het Maasziekenhuis doet extra zijn best om het voor kinderen en hun ouders zo aangenaam mogelijk te maken. Afdeling Kind en de dagbehandeling Kind van Maasziekenhuis Pantein zijn daarom onderscheiden met drie 'Smiley's'.
De Vereniging Kind en Ziekenhuis kent deze Smiley's toe aan ziekenhuizen die zich positief onderscheiden door hun kindgerichte voorzieningen.

Afspraak maken

Kom je voor het eerst naar het ziekenhuis voor een gesprekje met de dokter? Bel dan voor een afspraak met de polikliniek kindergeneeskunde (0485-845505). De secretaresse vraagt meestal wat de reden is voor de verwijzing.
Als je al eerder bij één van de kinderartsen bent geweest en je wilt graag bij deze kinderarts een afspraak maken, dan kun je dit aangeven bij de secretaresse.

Opname en operatie

Moet je wat langer in het ziekenhuis blijven voor onderzoek of voor een operatie? Lees dan verder bij 'Opname en operatie'.

Kinderafdeling

Als je wat langer in het ziekenhuis moet blijven, krijg je een eigen bed op de kinderafdeling. Ben je benieuwd hoe het er hier aan toe gaat? Lees dan verder bij 'Kinderafdeling'.

Sint Maartenskinderkliniek

De Sint Maartenskinderkliniek is gevestigd in het Maasziekenhuis voor kinderen en jongeren met klachten op het gebied van houding en beweging. Kijk op onze website voor meer informatie.

Hier lees je meer over onze samenwerking.

Meer informatie

Zoek je meer informatie over ziek zijn en behandeling? Of wil je meer weten over hoe het in het ziekenhuis gaat?
Kijk dan op de website van de Vereniging Kind en Ziekenhuis. Deze vereniging wil het welzijn bevorderen van het kind vóór, tijdens en na een opname in het ziekenhuis.

www.kindenziekenhuis.nl