Voorzieningen

Inrichting van de couveusesuite

Elke couveusesuite heeft een eigen badkamer met wastafel, toilet en douche. Voor de partner is er een stoel die uitgeklapt kan worden tot slaapbank. Er is een tafel met stoelen aanwezig voor het bezoek.
 
Op de commode heeft u alle ruimte om uw baby te verschonen en aan te kleden.

Maasmedia

Elke couveusesuite heeft de beschikking over een multimediasysteem, genaamd Maasmedia. Via Maasmedia kunt u aan uw bed beschikken over radio, televisie, telefoon en internet. Op Maasmedia zit ook het ziekenhuisinformatiekanaal en het kanaal om uw maaltijden te bestellen.
 
Vergoeding
Het gebruik van het ziekenhuisinformatiekanaal, maaltijden bestellen, telefonie (binnen het ziekenhuis en buiten het ziekenhuis in Nederland naar vaste nummers) en radio luisteren is gratis.

Voor het gebruik van televisie en internet via Maasmedia betaalt u €5,- per dag. U krijgt dan ook een koptelefoon. Na de zevende opnamedag is Maasmedia gratis.

Beschuit met muisjes

Om uw bezoek te kunnen voorzien van een kopje koffie of thee en beschuit met muisjes, kunt u gebruik maken van het senseo-apparaat en de waterkoker op uw kamer. Een pakket met alle benodigdheden hiervoor (koffie- en theepads, suiker, melk, bekers, beschuit, muisjes etc.) is tegen een vergoeding verkrijgbaar bij de roomservicemedewerker of de verpleegkundige van de afdeling.

Koelkast

Er is een koelkast aanwezig op de couveusesuite. Ook kan er in deze koelkast de afgekolfde moedermelk 48 uur bewaard worden. Tijdens uw rooming-in verblijf, houdt u zelf de koelkast schoon. Wanneer u naar huis gaat, verzoeken wij u de koelkast helemaal leeg te maken.

 

 

badkamer

 

 

verzorging baby