Voorzieningen

Openingstijden Grand Café en restaurant

Het restaurant en het Grand Café zijn de hele week geopend op de volgende tijden:

Restaurant
Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:45 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Grand Café
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00 uur
Zaterdag en zondag: 11:15 – 19:00 uur

Stiltecentrum

Achterin het atrium op de begane grond van het Maasziekenhuis (route 028) bevindt zich het Stiltecentrum. Hier kunnen patiënten, familie, naasten, bezoekers, medewerkers en vrijwilligers terecht om tot rust te komen te midden van de hectiek van het ziekenhuis. Het Stiltecentrum is dag en nacht geopend.
Lees meer >

Maasmedia

Patiënten kunnen gebruik maken van het multimediasysteem Maasmedia. Via Maasmedia kunt u aan uw bed beschikken over radio, televisie, telefoon en internet. Op Maasmedia zit ook het ziekenhuisinformatiekanaal en het kanaal om uw maaltijden te bestellen.

Vergoeding
Het gebruik van het ziekenhuisinformatiekanaal, maaltijden bestellen, telefonie (binnen het ziekenhuis en buiten het ziekenhuis in Nederland naar vaste nummers) en radio luisteren is gratis.

Voor het gebruik van televisie en internet via Maasmedia betaalt u €5,- per dag. U krijgt dan ook een koptelefoon. Na de zevende opnamedag is Maasmedia gratis.

Patiëntenvoorlichting

Voor of tijdens uw opname heeft u informatie gekregen over uw aandoening en de behandeling daarvan. Wellicht hebt u behoefte aan aanvullende informatie. U kunt hiernaar vragen bij de verpleegkundigen op uw afdeling.

Tolken

Voor buitenlandse patiënten kan het noodzakelijk zijn een tolk in te schakelen om de taalbarrière te overbruggen. Indien nodig kan het ziekenhuis kosteloos voor een tolk zorgen. Ook beschikt het ziekenhuis over een tolkentelefoon, waar buitenlandse patiënten gebruik van kunnen maken. De receptie kan u doorverbinden met de tolkentelefoon.

Roken

In het Maasziekenhuis Pantein geldt een algeheel rookverbod voor zowel patiënten, bezoekers, als medewerkers. Er is dan ook geen aparte rokersruimte.