Spatader

Spataders zijn abnormaal gezwollen en verdraaide aders in de benen. Ze kunnen ook voorkomen in de endeldarm (aambeien), balzak en slokdarm.


Lees meer over spataders

Overige informatie

Zusenzorg.nl

Zusenzorg.nl biedt vrouwen persoonlijke zorg online. ZUS & Zorg helpt vrouwen de regie te nemen over hun eigen gezondheid. Je vindt er informatie, je kunt zorg delen én de beste zorg vinden. Het platform is onafhankelijk en richt zich op alle vrouwen met een specifieke zorgbehoefte. Zo vind je er uitgebreide informatie over dermatologie. Hier worden vragen als Hoe herken je spataderen? en Wat doe je er tegen? beantwoord. 

 

Artsenapotheker.nl

Artsenapotheker.nl zet de belangrijkste medische sites over aambeien op een rijtje. 

GezondTotaal

GezondTotaal is eerlijk, direct en recht voor z’n raap. Een kwalitatief en interactief platform met informatie en discussies over gezondheid, lichaam, gezin, seks, voeding en meer. Geen onderwerp of vraag is te gek. Het voordeel van GezondTotaal? Je staat in direct contact met andere vrouwen, moeders én deskundigen. Je leest hier niet alleen maar kunt direct overleggen en discussiëren met bloggers, lezers en (ervarings)deskundigen. Hulp binnen handbereik. Hun missie? Alles wat jou vrouw maakt bespreekbaar maken. Ook spataderen


Verzamelsites

Meer over spataders kun je ook lezen op de sites bloecellen.nl en spataderen.uwpagina.nl. Hierop is verschillende informatie over spataders verzameld. 

Dermatologie

Een dermatoloog onderzoekt en behandelt huidaandoeningen. Ook met spataderen, bepaalde geslachtsziekten, haar- en nagelafwijkingen en allergologische aandoeningen wordt u verwezen naar de dermatoloog.Lees meer over Dermatologie