BeterDichtbij

Direct contact met uw arts of zorgverlener met de BeterDichtbij app

Heeft u een vraag? Met de app BeterDichtbij kunt u uw vraag direct stellen aan uw arts of verpleegkundige. Maasziekenhuis Pantein wil met deze app een extra service bieden aan patiënten.

 

Nog niet alle patiënten kunnen nu al gebruik maken via de BeterDichtbij app. De komende tijd wordt de beschikbaarheid van de app verder uitgebreid. 

 

Voordelen van de app

Met de app BeterDichtbij kunt u op een laagdrempelige manier met uw arts en/of verpleegkundige communiceren. De manier van communiceren lijkt erg op Whatsapp en werkt dus heel eenvoudig. Voordeel van app-contact is dat u na het bezoek aan het ziekenhuis nog een (vergeten) vraag kunt stellen. Ook kunt u informatie in de app op een later moment nog eens rustig doorlezen.

 

U kunt niet direct een gesprek met uw arts of verpleegkundige starten. Communicatie via de app is alleen mogelijk als u bij Maasziekenhuis Pantein onder behandeling bent. Uw arts of verpleegkundige nodigt u uit om te communiceren via BeterDichtbij. De enige voorwaarde voor het gebruiken van de app is dat u over een smartphone beschikt en openstaat voor communicatie via de app.

 

Mensen die niet onder behandeling zijn bij het Maasziekenhuis kunnen de app ook downloaden voor het stellen van algemene vragen over de dienstverlening.

Instructievideo BeterDichtbij app

 

Veelgestelde vragen over de app

- Hoe werkt het? (14 vragen)

- Aan de slag (10 vragen)

- Over BeterDichtbij (5 vragen)

 

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met BeterDichtbij.

U kunt mailen naar service@beterdichtbij.nl of bellen met 085–27 35 398.